Ole Øster Mindfulness

Stilhedsdag i naturen ved Dollerup Bakker – Meditation & Mindfulness


DATO OPLYSES SENERE 


Compassion for others begins with kindness to ourselves.”

Pema Chodron

Tag en hel dag ud til dig selv. Giv din fulde opmærksomhed til at lytte og mærke ind i dig selv i mindful stilhed.

Stilhedsdagen vil vare seks timer. Du ankommer i stilhed og dagen foregår i stilhed med guidede meditationer og kropsbaserede opmærksomhedsøvelser.

Dagen vil foregå i Dollerup Bakker og naturen vil blive inddraget i dagens øvelser, præcis som den tilbyder sig på dagen. 

Du kan slippe automatpiloten og den ofte travle hverdagsrutine. Stilheden vil åbne vejen til dit hjerte og sind. Med venlighed, kærlighed og nærvær kan du komme helt ind og få kontakt til dig selv, din egen iboende viden og dit autentiske jeg.

Dagen er med til at bringe opmærksomhed og nærvær i nuet til de kropsfornemmelser, følelser og tanker, der er til stede præcis, som de er i nuet. Ved at blive mere bevidst om dette kan du ligeledes bl.a. opnå øget mental ro og balance, mere nærvær, større psykisk robusthed og øget koncentrationsevne.

Stilhedsdagen er en enestående mulighed for at stoppe op et øjeblik og mærke efter, hvordan det står til. -Er du på rette vej? -Hvordan har min krop og mit sind det egentlig? Det vil give dig mulighed for at lytte til dit sande jeg og blive ven med det der ER. Derigennem vil du opnå frihed og ro til at mærke DIG og dit liv lige nu. Når du kan mærke DIG, så vil du opnå gode forudsætninger for at mærke, om du er på rette vej. Du vil kunne træffe valg uden at ændre på DIG og den du ER.

Dette kursus henvender sig til dig, der har lyst til at prøve mindfulness, nybegyndere, let øvede og erfarne brugere i meditation og mindfulness. Det er altså ingen forudsætning for deltagelse, at have forudgående erfaring med mindfulness og meditation.


Praktiske oplysninger

Begivenheden starter på Ravnsbjergvej 65A, Dollerup, 8800 Viborg. Huset er beliggende overfor Ishuset i Dollerup Bakker. 

Deltagerne bedes selv medbringe yogmåtte og tæppe.  

Deltagerne bedes medbringe madpakke til frokost. Der vil være snacks, frugt, kaffe, te og vand til rådighed i løbet af dagen.


Pris og tilmelding

Kurset koster kr. 475. Ved tilmelding bedes du oplyse navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse. Tilmelding er bindende ved betaling.

Tilmelding senest den 1.juni 2019. Du kan tilmelde dig på tlf: 21707578 via opkald eller sms, eller sende en mail til ostermadsen@gmail.com.

Datoer for aktuelle kurser findes under begivenheder på facebooksiden Ole Øster Mindfulness eller på forsiden på hjemmesiden www.mindfulnessliving.dk

Kontakt

Certificeret Mindfulnessinstruktør Ole Øster 

Mobil: 21 70 75 78

Mail ostermadsen@gmail.com

© 2024 Ole Øster Mindfulness

Theme by Anders Norén