Ole Øster Mindfulness

Gratis Workshop i Meditation og Mindfulness

GRATIS WORKSHOP I MEDITATION & MINDFULNESS DATO OPLYSES SENERE 

Denne workshop henvender sig til alle med lyst til at prøve meditation & mindfulness, såvel nybegyndere, let øvede og erfarne brugere af meditation & mindfulness.

I løbet af de to timer vil I få mulighed for at prøve grundlæggende øvelser i meditation & mindfulness, og der vil blive lejlighed til at stille de spørgsmål, der dukker op undervejs.

Endvidere vil der komme informationer om de positive virkninger, der kan opnås ved mindfulness, og den dokumenterede stress-reducerende virkning øvelserne har.

Ved deltagelse får du mulighed for at tilmelde dig kommende arrangementer i foråret:

  • 8 ugers kursus i Meditation & Mindfulness i naturen ved Dollerup Bakker.
  • Stilhedsdag i naturen i Dollerup Bakker.
  • Eneundervisning

Så overvejer du at starte på et af disse kurser, får du her mulighed for at få mere af vide om form og indhold. Det kan også være til dig, som er nysgerrig på at finde ud af, hvad mindfulness er for noget.

Begivenheden finder sted på Ravnsbjergvej 65A, Dollerup, 8800 Viborg.
Huset er beliggende overfor Ishuset i Dollerup Bakker.

Du kan tilmelde dig på tlf: 21707578 via opkald eller sms, eller sende en mail til ostermadsen@gmail.com.

Workshop afholdes af Ole Øster:

Jeg arbejder professionelt med Meditation & Mindfulness herunder MBSR, som er evidens-og forskningsbaserede forløb, der blev grundlagt at Jon Kabat-Zinn tilbage i 1979. Underviser på forløbene er Mindfulness-lærer Ole Øster. Læs mere her om profil og baggrund http://www.mindfulnessliving.dk/om-ole-oester/ samt om MBSR og mindfulness http://www.mindfulnessliving.dk/om-meditation-og-mindfulness/ .

MBSR-forløb

MBSR har sine rødder i buddhismen, hvor man i over 2500 år har praktiseret mindfulness uden at stille spørgsmålstegn til hvordan og hvorfor det virker. Det har været og er fortsat en integreret del af livet for mange i Asien, som finder det ligeså naturligt, som vi vesterlændinge har det med tandbørstning, dagligt bad, lave mad, etc.. Det er en måde at kultivere og arbejde med sindet på, en måde at skabe balance og nærvær på, og en måde at være i livet på, som har en afsmittende positiv effekt på os selv, vores forhold til os selv og ikke mindst i forhold til vores relationer og den måde vi lader os påvirke på. Det er at gå fra “gøren-modus” til “væren-modus” at gå fra doing mode til being mode.

Den gode nyhed er, at vi besidder alle denne kapacitet og mulighed for at arbejde med vores sind og krop, på en måde, hvor vi kan være mere fuldt til stede, ikke- dømmende, ikke-analyserende og mere accepterende overfor det liv vi har. Dette kan trænes igennem regelmæssig mindfulnesspraksis, som kan læres på vore MBSR forløb.

Disse evidens- og forskningsbaserede forløb fører til øget nærvær, fokuseret opmærksomhed, mental klarhed, forbedret evne til at prioritere, større livskvalitet, samt mindsket psykologisk betinget stress og en generel forbedring af de kognitive evner.

Det er et virksomt forløb, som både en helbredende og en forebyggende intervention over for stress, angst, mild depression og kroniske smerter. Samtidig er det et professionelt mentaltrænings- og selvledelsesforløb der henvender sig til både medarbejdere og ledere, som ønsker større nærvær, forbedret helbredsrelateret livskvalitet og bedre udnyttelse af hjernens kapacitet.

MBSR forløbet strækker sig over 8 uger med ugentlige sessioner af 2,5 timers varighed samt en heldagsfordybelse i forløbets 6. uge.

MBSR forløbet er gruppebaseret og det kræver ingen særlige forudsætninger for at kunne deltage. Deltagerne skal være motiveret for at lave det daglige hjemmearbejde på ca 30 min hver dag igennem forløbet, samt have en intention om at deltage i den ugentlige undervisning.

© 2024 Ole Øster Mindfulness

Theme by Anders Norén