Ole Øster Mindfulness

Om Ole Øster

Min interesse for meditation og mindfulness opdagede jeg første gang på en rejse til Japan. Gennem en meditation på et kloster i Kyoto mærkede jeg straks en indre ro, frihed, tillid og en venlig kærlighed. I denne periode var jeg meget stresset og presset af for mange urealistiske krav til præstationer til mig selv. Tingene skulle være præcis, som jeg gerne ville have, de skulle være. Så opdagelsen/oplevelsen af mindfulness og meditation var meget overvældende. Da jeg kom hjem til Danmark, begyndte jeg at læse om og interessere mig for meditation og mindfulness. Kort tid efter deltager jeg i de første kurser i meditation og mindfulness.

Meditation og mindfulness er min vej hjem til mig selv, og min vej til at opnå friheden. Rummeligheden til følelser, tanker og til at blive ven med det ER opstår i sindet og kroppen. Om det er positivt, negativt eller neutralt, så rummes det der ER og derigennem oplever man frihed. Det er en del af mit liv og en stor ressource for mig. Tilgangen giver mig lethed, ro, tillid, frihed og venlig kærlighed. En levevis der gjorde og gør det muligt for mig, at nyde og være med det, der faktisk ER. Det giver mig en enorm frihed og glæde og følelse af at være MIG.

I dag er mindfulness blevet en integreret del af mit liv. Det er en tilgang, at se og gå til livet på, som jeg vil bruge, nyde – og meget gerne dele med andre -resten af mit liv. Jeg har en fast daglig egenpraksis med meditation og mindfulness, hvilket gør jeg vidergiver det, jeg selv praktiserer. ”From inside and out”.

Jeg har dyb respekt for andre menneskers veje og sandhed i livet, uanset hvad de kommer med af personlighed og tro. Jeg vil til enhver tid støtte og arbejde med, at mennesker oplever kærlighed til sig selv og andre, og igennem udvikling af selvindsigt opnår en god indre bæredygtighed.

Jeg er far til min skønne søn Daniel på 22 år.

CV

MBSR (Mindfulness Based Stress reduction) mindfulnesslærer fra  Aarhus Universitet ved Dansk Center for mindfulness, på kandidatniveau. En 18 mdr lang uddannelse. Dansk Center for Mindfulness samarbejder med Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School; Oxford Center for Mindfulness, Oxford University; Center for Compassion and Altruism Research and Education, University of Stanford, Medical School. Uddannelsen er tilrettelagt efter international standard.

Certificeret mindfulness instruktør ved Heinrich Birk Johansen. 15 mdr lang uddannelse.

Samlet set godt 3 års uddannelser til mindfulness-lærer.

5 års undervisningserfaring med undervisning i mange 8 ugers forløb i meditation og mindfulness, stilhedsdage, mindfulnessforløb i virksomheder, mindfulness & meditation i naturen og har afholdt adskillige foredrag om meditation & mindfulness.

Silent retreats: deltager årligt på 5-9 dages silent retreat.

Ene silent retreats af varighed på minimum 36 timer udføres jævnligt. 

Jeg modtager supervision af forskellige undervisere på både egen meditationspraksis, og på min fagperson / underviser rolle, personlig identitet og som løbende selvudvikling, for til stadighed at vedligeholde og udvikle mig personligt og fagligt. Pt. modtager jeg supervision hos Michael Stubberup på Vækstcentret. 

Deltager i diverse kurser i mindfulness. Som silent retreats ved Uffe Damgaard,Saki Santorelli, Jacob Peit og andre. Har modtaget og modtager løbende yogaundervisning (ved blandt andet Ditte Bykærholm Nielsen, Lars Damkjær og andre) primært i yin og hata yoga, og undervisning i qi-gong. Og har deltaget i Mens retreat med Canadaiske Marc (Hawk) og flere andre relevante kurser, som blandt andet løbende efteruddannelse på mindfulnesslæreruddannelsen. Ved blandt andet deltagelse i seminardage ved Dansk Center for Mindfulness v. Aarhus Universitet. 

© 2024 Ole Øster Mindfulness

Theme by Anders Norén