Ole Øster Mindfulness

Etik og vision

Etik

Som mindfulness-lærer er jeg dybdegående, både teoretisk og personligt, og har egen daglig meditationspraksis og fordybende træning i mindfulness og meditation. Jeg har og vil fortsat tilegne mig viden igennem teoretiske studier, undervisning og faglig viden om mindfulness og meditation.

Der vil blive udvist en stor respekt og ydmyghed overfor det, den enkelte kommer med, herunder kursisternes, værdier, værdighed og integritet.

Fortrolighed og tavshedspligt er en selvfølge.

Jeg vil altid bestræbe mig på at udvikle og opretholde et højt fagligt kvalifikationsniveau i mit arbejde. Herunder at have en klar bevidsthed om egne kompetencer.

Vision

Vejen går gennem hjertet. Et åbent, venligt og kærligt hjerte.

Jeg ønsker at udleve og videregive, at vejen går gennem et åbent hjerte og et åbent sind. Med venlighed, kærlighed og nærvær vil jeg gerne hjælpe mennesker til, at blive ven med præcis, den de ER. Dette vil gøre dem i stand til, at vælge og mærke det liv, de ønsker.

© 2024 Ole Øster Mindfulness

Theme by Anders Norén