Ole Øster Mindfulness

Meditation og Mindfulness i naturen


Meditation og Mindfulness i naturen ved Dollerup Bakker 
12. AUGUST – 16. SEPTEMBER 2021


“Vi er ikke kun afhængige af naturen for vores fysiske overlevelse. Vi behøver også naturen til at vise os vejen hjem, vejen ud af vores eget sinds fængsel… Vi har glemt, hvad klipper, planter og dyr stadig ved. Vi har glemt, hvad det vil sige at være – at være stille, at være os selv, at være, hvor livet er: her og nu. – Eckhart Tolle

6 ugers kursus fra den 12. august – 16. september 2021

Kurset henvender sig til:
Dette kursus henvender sig til alle med lyst til at prøve meditation & mindfulness. Nybegyndere, let øvede og erfarne brugere i meditation & mindfulness. Det er altså ingen forudsætning for deltagelse, at have forudgående erfaring med mindfulness & meditation. Kurset indeholder en masse stressreducerende øvelser og meditationer, og henvender sig således også til mennesker, der oplever stress, privat såvel som arbejdsmæssigt.

Kursets indhold

  • Afslapning gennem naturens lyde
  • Meditation på uendeligheden
  • Fokuserings- og koncentrationsøvelse
  • Gående meditation
  • Meditation ved solnedgang
  • Liggende meditationer i naturen.
  • Guidede meditationer og opmærksomhedsøvelser i Grundlæggende Mindfulness Praksis.
  • Kropsbaserede opmærksomhedsøvelser, der styrker din kropsbevidsthed og gør dig klogere på sammenhængen og dynamikken mellem tanker, følelser og kropslige fornemmelser.
  • Teori om nuets kraft, bevidst opmærksomhed, opmærksomhed på vores ubevidste grundlæggende strategier, forandringer, stress, grænser og grænsesætning, ærlighed og troværdighed, kriger & offerroller, kommunikation og fastholdelse af forløbets udbytte.
  • Du får mulighed for at kigge ind bag dit skjold og få indsigt i dine strategier. Dem DU lever efter og som giver dig tankemylder.

Opmærksomhed, øget bevidsthed og stressreduktion
Meditation er med til at bringe opmærksomhed og nærvær i nuet til de kropsfornemmelser, følelser og tanker, der er til stede, som de er i nuet. Ved at blive mere bevidst om dette, kan du bl.a. opnå øget mental ro, balance, mere nærvær, større psykisk robusthed og øget koncentrationsevne.

Du kan også opnå bedre forudsætninger for at træffe valg, da du gennem mindfulness kan få større bevidsthed om det, der foregår i dit sind. Du lærer at iagttage dine tanker som tanker og ikke som en afspejling af virkeligheden. Du kan lære at være til stede, i det der ER -som det ER.

Bliv opmærksom på dine tanker, følelser og din krop i forbindelse med stress. Du får indsigt i, hvad din krop fortæller, og hvilke positive og negative handlemønstre du har, når du oplever stress. Kurset giver dig redskaber til at stoppe op, lytte og mærke efter, så du undgår at sidde fast i dine stressmønstre eller grundlæggende ugunstige strategier. Mindfulness og bevidsthed skaber en opmærksomhed på nuet, som kan give dig pauser, så du lærer at håndtere og forebygge din stress fremadrettet.

Praktiske oplysninger
Undervisningen finder delvist sted i naturen i Dollerup Bakker ved Viborg.

Nærmere oplysninger om mødested oplyses ved tilmelding.

Der vil være yogaunderlag og tæpper til alle på mødestedet til indendørs brug. Yogaunderlag og tæpper til udemeditationer og øvelser bedes deltagerne selv medbringe.

Tidspunkter
Torsdag den 12. august 2021, kl. 18.30 – 20.30.
Torsdag den 19. august 2021, kl. 18.30 – 20.30.
Torsdag den 26. august 2021, kl.18.30- 20.30.
Torsdag den 2. september 2021, kl. 18.30 – 20.30.
Torsdag den 9. september 2021, kl. 18.30 – 20.30.
Torsdag den 16. september 2021, kl.18.30- 20.30.

Pris og tilmelding
Kurset koster kr. 1095 inklusiv mindfulness-meditationer som mp3 træningsfiler. Ved tilmelding bedes du oplyse navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse. Tilmeldingen er bindende og gyldig ved betaling.

Du kan tilmelde dig på tlf: 21707578 via opkald eller sms, eller sende en mail til ostermadsen@gmail.com.

Datoer for aktuelle kurser findes under begivenheder på facebook på siden Ole Øster Mindfulness, eller på forsiden på hjemmesiden www.mindfulnessliving.dk

Kontaktinfo
Certificeret Mindfulnessinstruktør Ole Øster

Mobil: 21 70 75 78
Mail ostermadsen@gmail.com

© 2024 Ole Øster Mindfulness

Theme by Anders Norén