Meditation og Mindfulness i naturen ved Dollerup Bakker 
30.august – 20. september 2018

UDSOLGT – DATOER PÅ KOMMENDE FORLØB I NATUREN ER PÅ VEJ


Kurset henvender sig til
Dette kursus henvender sig til alle med lyst til at prøve meditation & mindfulness. Nybegyndere, let øvede og erfarne brugere i meditation & mindfulness. Det er altså ingen forudsætning for deltagelse, at have forudgående erfaring med mindfulness & meditation. Kurset indeholder en masse stressreducerende øvelser og meditationer, og henvender sig således også til mennesker, der oplever stress, privat såvel som arbejdsmæssigt.

Kursets indhold

  • Afslapning gennem naturens lyde
  • Meditation på uendeligheden
  • Fokuseringsøvelse
  • Gående meditation
  • Meditation ved solnedgang
  • Liggende meditationer i naturen.
  • Guidede meditationer og opmærksomhedsøvelser i Grundlæggende Mindfulness Praksis.
  • Kropsbaserede opmærksomhedsøvelser, der styrker din kropsbevidsthed og gør dig klogere på sammenhængen og dynamikken mellem tanker, følelser og kropslige fornemmelser.

Opmærksomheden, øget bevidsthed og stressreduktion
Meditation er med til at bringe opmærksomhed og nærvær i nuet til de kropsfornemmelser, følelser og tanker, der er til stede, som de er i nuet. Ved at blive mere bevidst om dette, kan du bl.a. opnå øget mental ro, balance, mere nærvær, større psykisk robusthed og øget koncentrationsevne.

Du kan også opnå bedre forudsætninger for at træffe valg, da du gennem mindfulness kan få større bevidsthed om det, der foregår i dit sind. Du lærer at iagttage dine tanker som tanker og ikke en afspejling af virkeligheden. Du kan lære at være til stede i det, der ER -som det ER.

Bliv opmærksom på dine tanker, følelser og din krop i forbindelse med stress. Du får indsigt i, hvad din krop fortæller og i hvilke positive og negative handlemønstre, du har, når du oplever stress. Kurset giver dig redskaber til at stoppe op, lytte og mærke efter, så du undgår at sidde fast i dine stressmønstre. Mindfulness og bevidsthed skaber en opmærksomhed på nuet, som kan give dig pauser, så du lærer at håndtere og forebygge din stress fremadrettet.

Praktiske oplysninger
Undervisningen finder sted i Dollerup Bakker ved Viborg, ude i naturen. Nærmere oplysninger om mødested oplyses ved tilmelding.

Der vil være yogaunderlag og tæpper til alle på mødestedet.

Tidspunkter
Torsdag den 30. august 2018, kl. 18.30 – 20.30.
Torsdag den 6. september 2018, kl. 18.30 – 20.30.
Torsdag den 13. september 2018, kl.18.30- 20.30.
Torsdag den 20. september 2018, kl. 18.30 – 20.30.

Pris og tilmelding
Kurset koster kr. 795 inklusiv mindfulness-meditationer som mp3 træningsfiler. Ved tilmelding bedes du oplyse navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse. Tilmeldingen er bindende og gyldig ved betaling.

Tilmelding senest den 24. august 2018. Du kan tilmelde dig på tlf: 21707578 via opkald eller sms, eller sende en mail til ostermadsen@gmail.com.

Datoer for aktuelle kurser findes under begivenheder på facebook på siden Ole Øster Mindfulness, eller på forsiden på hjemmesiden www.mindfulnessliving.dk

Kontaktinfo
Certificeret Mindfulnessinstruktør Ole Øster

Mobil: 21 70 75 78
Mail ostermadsen@gmail.com

Vi er ikke kun afhængige af naturen for vores fysiske overlevelse. Vi behøver også naturen til at vise os vejen hjem, vejen ud af vores eget sinds fængsel… Vi har glemt, hvad klipper, planter og dyr stadig ved. Vi har glemt, hvad det vil sige at være – at være stille, at være os selv, at være, hvor livet er: her og nu. – Eckhart Tolle