6 ugers fortsætterhold i meditation og mindfulness


Datoer kommer senere


Lær at fordybe dig II

Kurset henvender sig til tidligere deltagere på 8 ugers forløbet eller lignende forløb i andet regi, der gerne vil fordybe sig endnu mere
i meditation og mindfulness

Vi vil i dette 6 ugers forløb sidde noget længere i meditationerne, både guidet og i stilhed. Der vil være indlagt en stilleaften. Hvis vejret tillader det, vil dette forgå i naturen i Dollerup Bakker. Der vil være plads til at bringe emner på banen til refleksion i dialog.

Nogle oplever efter et 8 ugers forløb et afsavn efter, at meditere i den energi en gruppe danner. Ligeledes at kunne støtte op omkring mindfulness og meditation i fællesskab.

Holdet er for dig, som har deltaget i et 8 ugers mindfulnessforløb i dette regi, eller et andet sted. Derudover ønsker du at være en del at et fællesskab omkring de udfordringer og berigelser, der er ved at meditere.

Forløbet vil stække sig over i alt 6 gange.

Pris og tilmelding
Kurset koster kr. 1050 -inklusiv mindfulness meditationer som mp3 træningsfiler. Ved tilmelding bedes du oplyse navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse.

Du kan tilmelde dig på tlf.: 21707578 via opkald eller sms, eller sende en mail til ostermadsen@gmail.com.

Datoer for aktuelle kurser findes under begivenheder på facebooksiden mindfulness – ole øster madsen, eller på forsiden på hjemmesiden www.mindfulnessliving.dk