Mindful You – Workshop til dig


Lørdag den 28. oktober 2017 kl 10-16

Find ind til dit ærlige og autentiske selv

 

Workshoppen Mindful You er for mænd og kvinder, der ønsker at lære sig selv at kende på indersiden. Mindfulnessinstruktør Ole Øster og sexolog & parterapeut Christina Tatarczuk guider dig opmærksomt ind i nærværet og bevidstheden til dét sted, hvor dit ærlige og autentiske jeg findes. Gennem transformerende øvelser, hjertemeditationer og sharings møder du dig selv og andre i et trygt rum, der er en invitation til at leve med mod, åbent hjerte og en tro på det helt unikke menneske, du er. Vi tør godt love, du bliver udfordret og høj på energien i mødet med dig selv.

Målgruppe

Workshoppen henvender sig til alle mænd og kvinder, der ønsker mere mod og power, ærlighed og autencitet. Emotionel stabilitet er en selvfølge, når du deltager i denne workshop.

Praktiske oplysninger

Workshoppen finder sted i Student House 111, Ammunitionsvej 1, 8800 Viborg. I kursuslokalet på 1.sal mod nord. Adgang via trappen mod nord. Studenterhuset ligger lige overfor Friskolen i Viborg.

Pris og tilmelding

Workshoppen koster 1495 kroner og er inkl en let frokost, frugt, kaffe, te og vand. Tilmelding er bindende ved betaling. Reserver din plads ved at sende en sms til 21707578 eller på mail ostermadsen@gmail.com.